Email: Sales@screwjack.net
Tel: +86-0769-83061993

Service Hotline
+86-0769-83061993
Stiri
Acasă > Stiri > Conţinut

Categoria de produse

Miter Cutie de viteze Principiul Deceleration

Sijie Industrial Co, Ltd | Updated: Oct 12, 2017

Cutia de viteze se bazează pe principiul modular al structurii modulare, reducând foarte mult tipul de piese, cutia de viteză Miter potrivită pentru producția pe scară largă și selecția flexibilă. De asemenea, cunoscute sub numele de cutii de viteze (transmisii) în componente auto.

Datorită diferitelor condiții de conducere ale mașinii, cutie de viteză Miter este necesar ca viteza de deplasare și cuplul de conducere al vehiculului să poată varia foarte mult. De exemplu, în viteza de mare viteză, viteza ar trebui să atingă 100 km / h, iar în zonele urbane viteza este adesea de 50 km / h. Vehiculele goale în direcție pe șosea, rezistența la condus este foarte mică, iar atunci când este încărcată în mișcare, cutia de viteze Miter rezistența la deplasare va fi excelentă. Caracteristicile intervalului de turații al motorului mașinii sunt mai mici, iar intervalul de cuplu nu poate satisface nevoile actuale ale drumului.

Arborele cotit al unui motor de mașină este în general capabil să se rotească într-o singură direcție și uneori mașina trebuie să poată merge înapoi, astfel încât vehiculul este adesea folosit pentru a inversa vehiculul.

Când ambreiajul este cuplat, cutia de viteze nu poate scoate energie. De exemplu, este posibil să se asigure că șoferul eliberează pedala de ambreiaj de pe scaunul șoferului atunci când motorul nu se oprește. Transmisie de către mecanismul de transmisie cu viteză variabilă și mecanismul de control al vitezei variabile a două părți. Miter Cutie de viteze Funcția principală a mecanismului de transmisie cu viteză variabilă este schimbarea valorii și direcției cuplului și vitezei; funcția principală a mecanismului de comandă este de a controla mecanismul de transmisie, pentru a realiza transformarea raportului de transmisie a transmisiei, adică pentru a realiza trecerea pentru a obține cuplu variabil de turație.

Cutia de viteze mecanică este folosită în principal pentru a reduce principiul transmisiei angrenajelor. Pur și simplu a spus, cutia de viteze are mai multe seturi de trepte de viteze diferite de viteze diferite, și masina, atunci când comportamentul de schimbare, cutia de viteze Miter, care, prin funcționarea cutiei de viteze la uneltele diferite de lucru. Cum ar fi în viteza redusă, astfel încât transmisia decât viteza mare de lucru, și la viteză mare, Miter Cutie de viteze, astfel încât transmisia decât munca mică.

Cutiile de viteze sunt utilizate pe scară largă în motoare și sunt adesea folosite în turbinele eoliene și sunt o componentă mecanică importantă a cărei funcție principală este de a transmite generatorul de energie electrică generatorului și de a obține o viteză corespunzătoare. În mod obișnuit, viteza roții eoliene este foarte scăzută, Cutia de viteză Miter mult mai mică decât viteza necesară generării puterii generatorului, trebuie să fie atinsă prin creșterea perechii de viteze a cutiei de viteze, se va numi și cutia de viteze a cutiei de viteze. Cutie de viteze are următorul rol: 1, decelerația accelerată, este adesea spus că cutia de viteze. 2. Pentru a schimba direcția unității, de exemplu, putem folosi două angrenaje pentru a trece forța perpendicular pe o altă axă de rotație. 3, schimbați cuplul de rotație. În aceleași condiții de putere, cu cât este mai rapidă viteza angrenajului, arborele cu cuplul mai mic, cu atât este mai mare contrariul. 4, funcția ambreiaj: Putem separa cele două angrenaje implicate inițial, pentru a realiza scopul de a separa motorul de sarcină. Cum ar fi ambreiajul de frână. 5, Miter Cutia de viteze distribuția puterii. De exemplu, putem folosi un motor, prin axul cutiei de viteze, pentru a conduce un număr de slave, pentru a obține un motor pentru a acționa mai multe funcții de încărcare.


Anchetă
Send
Contactati-ne
Adresa: Xinji Road, Nancheng, provincia Dongguan City, Guangdong, China.
Telefon: +86-0769-83061993
Fax: +86-0769-88057667
E-mail: sales@screwjack.net
Copyright © Sijie Industrial Co., Ltd toate drepturile rezervate.