Email: Sales@screwjack.net
Tel: +86-0769-83061993

Service Hotline
+86-0769-83061993
Stiri
Acasă > Stiri > Conţinut

Categoria de produse

Teşire dezvoltarea rapidă a cutiei de viteze

Sijie Industrial Co, Ltd | Updated: Jul 27, 2017

Odată cu dezvoltarea rapidă a industriei feroviare, conice de cutie de viteze pentru constructii feroviare, întreținerea și repararea mașinilor de întreţinere drum la scară largă a fost, de asemenea, dezvoltarea rapidă. În prezent, utilizate pe scară largă în China pe scară largă feroviare road întreţinere maşini sunt următoarele: compactoare masini, stabil auto, curatare masina, cutie de viteze conice cu camioane de balast, feroviar de măcinare şi aşa mai departe. Fiecare tip de cutie de viteze mecanică axa în funcţie de propriile sale de lucru trebuie, au propriile lor design unic de mers cu maşina, dar ca o parte importantă a masini de întreţinere a drumurilor, Teşire cutia de viteze trebuie să îndeplinească următoarele cerințe: ① de conducere de mare viteză şi puteţi introduce rapid şi de ieşire de bloc; ② propriile operaţiuni trebuie să se deplaseze; ③ diferite tipuri de mecanice legate de nevoile de funcţionare. Cutie de viteze conice această lucrare analizează în principal structura de lucru şi principiul transmisiei DC-32 compactoare maşină şi WD-320 stabil osie cutie de viteze, cutie de viteze conice şi explică vina metodei prin caz practic de manipulare.

Axă de cutie de viteze este ultima parte a sistemului de unitate care transmite puterea la roata pereche, viteze de bizotare reducând viteza de arbore de antrenare sau motor hidraulic, cuplul în creştere, şi roata de conducere să se rotească. Într-o varietate de masini de întreţinerea drumurilor la scară largă, osie gear box structura, raportul de viteză cutie de viteze conice este nu la fel, cutie de viteze conice curent uz casnic WD-320 maşină stabilă drive-sistem şi DC-32 compactoare maşină practic acelaşi lucru, astfel încât două axe cutiilor de viteze sunt în esenţă acelaşi lucru. Teşire cutie de viteze în această parte a structura structura compactoare doar cutie de viteze auto axă ca un exemplu, pentru a analiza.

DC-32 compactoare masina are cutie de viteze trei axe, conice viteze împărţit în activă boghiului osie cutie de viteze (denumit în continuare "puntea viteze cutie de Ⅰ") şi condus boghiului osie gear box (denumit în continuare "puntea viteze cutie de Ⅱ") două tipuri. DC-32 masina compactoare cu mare viteză, conice cutie viteză redusă două seturi de călătorie sistem de transmisie, cutie de viteze conice circulația de mare viteză folosind hidraulic transmisie mecanică, călătorie viteză redusă, folosind transmisie hidrostatica.

Când trombare se deplasează cu viteză mare, două axe de boghiu fata sunt arbori activ. Traseul de unitate este: motor → Convertor de cuplu hidraulic → → cutie de viteze ieşire ax → transfer caz → arbore de antrenare → osie uneltele caseta → roată.

Atunci când se execută camion, este necesar de a începe, frânare sau commut funcționării compactoare pas cu pas. Traseul de unitate este: → cutia de viteze hidraulică → ulei pompa → ulei motor → viteze cutie → arbore de antrenare → puterea motorului schimba caseta ieşire ax → arbore de antrenare → transfer caz → arbore de antrenare → osie uneltele caseta → fata boghiului → roată. Conice cutia de viteze la acelaşi timp, un alt ulei de motor (motor auxiliar) conduce un boghiu a axei ca o unitate auxiliară pentru a creşte forţa de tracţiune roata.

Osie uneltele caz II este prevăzută cu un ambreiaj operat de un cilindru, şi atunci când călătoreşte de mare viteza, viteze 8 este separat de viteze 1. Atunci când se execută lucrarea, viteze 8 este angajat cu viteze 1 de cilindrul de control aerian, iar puntea devine arbore de conducere. Teşire cutie de viteze, acest tip de cutie de viteze osie are un design Arbore ambreiaj, conice de cutie de viteze astfel încât, în cele două condiţii de conversie, cutie de viteze conice, în cazul în care partea de control a cilindrului nu pot finaliza cu succes de mişcarea de viteze 8, aceasta va duce la deteriorarea la întregul sistem de transmisie, prin urmare, conice de cutie de viteze, de obicei, trebuie atentie parte controlul Cilindru ambreiaj aer de inspecţie şi întreţinere.


Anchetă
Send
Contactati-ne
Adresa: Xinji Road, Nancheng, provincia Dongguan City, Guangdong, China.
Telefon: +86-0769-83061993
Fax: +86-0769-88057667
E-mail: sales@screwjack.net
Copyright © Sijie Industrial Co., Ltd toate drepturile rezervate.