Email: Sales@screwjack.net
Tel: +86-0769-83061993

Service Hotline
+86-0769-83061993
Stiri
Acasă > Stiri > Conţinut

Categoria de produse

Convertizorul de viteză generală

Sijie Industrial Co, Ltd | Updated: Jul 14, 2017

Cutia de viteze este una din componentele cheie ale morii de ciment MPS, funcționarea sa este normală sau nu este direct legată de performanța generală a morii. Cutia de viteze cu cutie de viteze Cutia de viteze cutie de viteze include în principal cutie de viteze, cutie de viteze conică pentru angrenaje cu angrenaje, set planetar planetar, capac, etanșare, rulment axial etc., acționate de motor, prin angrenajul conic și angrenajul planetar pentru a acționa plăcuța în lagărul axial Pe mișcare, deoarece rulmentul de tracțiune și capacul exterior între formarea filmului de ulei de înaltă presiune pot asigura funcționarea lină și eficientă a vasului de măcinat. În același timp, capacul exterior și carcasa dintre utilizarea sigiliilor labirintului, Cutia de viteze conică în mod eficient împiedică introducerea prafului. Cu cutia de viteze conectată la partea din cutie prezentată în figura 2, când mișcarea cutiei de viteze se deplasează prin șurub pentru a acționa întreaga parte a bolului de măcinare, cilindrul de măcinat și castronul de măcinare între formarea materialului de măcinat.

Într-o stație de producție de 4000t / d linia de producție a mortarului de ciment MPS a constatat că cutia de viteze se sigilează la rugină din apă (două), există semne evidente de coroziune, dar aspectul inelelor de etanșare nu este deteriorat, că coroziunea internă, cutie de viteză Bevel Dar situația specifică trebuie să fie deschisă după capacul de a determina. Ca o importanță deosebită, producătorii FLENDER au trimis, de asemenea, în mod special la fața locului pentru a face față, Bevel Gearbox a convenit să deschidă întreținerea capacului cutiei de viteze.

1) Scoateți mai întâi motorul principal cu deplasarea presetată, apoi scoateți bolul și cutia de viteze cu cheia hidraulică, cutia de viteze și masa

(2) în cutia de extracție, înainte ca necesitatea de a susține piesele să includă: rolele, rolele cu trepte de viteză conectate la rama de presiune, suport pentru tija cadrului de presiune, disc și alte părți. Mai întâi, cu o sculă specială va fi legată de cilindru, iar apoi suportul general de scule plasat în centrul platformei de ridicare a bolului. Când cricul hidraulic ridică vasul din partea inferioară, cilindrul, cadrul de presiune, bara de tracțiune, cutia de viteze etc. vor fi ridicate împreună.

În procesul de ridicare există două puncte de remarcat: Pe măsură ce partea din spate a bolului se întoarce la răzuitor, în timpul ridicării capătului superior al interferenței cu inelul de vânt, cutia de viteze Bevel astfel încât să fie mai întâi în tălpile manuale cu corn cu vântul Suportul inelului în poziția de interferență cu bolul de măcinare; ridicați castronul în timpul procesului, pentru a împiedica partea de ridicare a înclinării (rezultând în șlefuirea bolului și cutia de viteze între pinul blocat), aveți nevoie de unul pentru a măsura partea inferioară a bolului și cutia de viteze pe suprafața distanței, Cutia de viteze conică o persoană pentru a acționa mufa hidraulică electrică pentru a menține nivelul de creștere, mai degrabă decât să se bazeze pe trei ascensoare hidraulice cu sireturi hidraulice. În timpul procesului de ridicare a bolului de șlefuit, aveți nevoie pentru a bloca cricul cu o piuliță pentru a preveni rănirea.

(3) partea de sus a bolului pentru a expune complet pinul și a lăsa suficient pentru a se deplasa din spațiu, a început să extragă cutia de viteze. Extracția cutiei de viteze prin ridicare manuală și rotundă cu finalizarea. În primul rând, Cutia de viteze se învârte din cutia de viteze și se curăță și se utilizează 4 cricuri mici în cutia de viteze cu patru colțuri pentru a sincroniza cutia de viteze, până când se poate pune o bară rotundă de 20 mm până în prezent (11 părți, în total 22).


Anchetă
Send
Contactati-ne
Adresa: Xinji Road, Nancheng, provincia Dongguan City, Guangdong, China.
Telefon: +86-0769-83061993
Fax: +86-0769-88057667
E-mail: sales@screwjack.net
Copyright © Sijie Industrial Co., Ltd toate drepturile rezervate.